BOKNINGSVILLKOR

BOKNINGSVILLKOR

Du som kund är ansvarig för att, i samband med biljettköp, kontrollera att evenemang, datum, tid och pris stämmer med Din beställning. Köpta biljetter kan inte återbetalas.

En bokning kan ångras fram till dess att biljetterna är levererad. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljett. En biljett som betalas med kort vid bokningstillfället betraktas som ett köp. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett. Att välja Svea som betalningsalternativ är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle av kund. Biljetten/bokningsbekräftelsen är en värdehandling.

Tracklife Sweden förbehåller sig rätten att makulera bokning eller köp samt med omedelbar verkan stänga av ett kundkonto vid de fall kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå Tracklife Swedens villkor som gäller vid biljettköp

Du är själv ansvarig för att användar-id och lösenord förvaras på ett betryggande sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person. Vi följer personuppgiftslagen – PUL. Läs mer om Personuppgiftslagen (PUL) hos Datainspektionen.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar. Vid eventuell tvist kommer Tracklife Sweden att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

KÖP MED KREDITKORT

Betalning med kort eller swish sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Nordeas certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

FAKTURERING

KÖP SOM STRIDER MOT UPPSATTA VILLKOR

Tracklife sweden förbehåller sig rätten att makulera bokning eller köp samt med omedelbar verkan stänga av ett kundkonto vid de fall kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå Tracklife swedens villkor som gäller vid biljettköp.

ÖVRIGT

Vi reserverar oss för eventuella programändringar.
Tracklife Sweden avsäger sig allt ansvar om olyckor och skador på anläggningen som orsakas av föraren, samt olyckor mellan förare.
Alla skador som sker på anläggningen betalas utav föraren/förarna som har orsakat skadorna.
Vid evetuell tvist kommer Tracklife Sweden att följa allmänna reklamationsnämdens rekommendationer och svensk lag.
Alla som kör med oss är personförsäkrade genom Trygg Hansa
Vår vision är att alla ska få möjlighet att uppleva känslan med att köra på en motorbana oavsett bil eller erfarenhet!
Hos oss behöver man heller ingen medlemskap eller licens för att köra på bana.

KONTAKT

  • 073-559 81 81
  • info@tracklife.se