INFO OM GTR MOTORPARK

Gelleråsen

Karlskoga Motorstadion är namnet på det företag som driver motorbanan som allmänt kallas Gelleråsen. Den äldsta banan i Sverige, unik tack vare det faktum att du kan se hela banan från alla publik områden. Banan är också den enda banan som har en scoreboard så att publiken hela tiden kan följa resultatet. Banan fick under hösten 2016 en hel ny asfaltsbeläggning och en liten förändring på sista kurvan ut mot start och mål gjordes.

GTR Motorpark

GTR Motorpark. En bana på 4,1km, teknisk, snabb och kuperad. Allt för den optimala körupplevelsen. En bana byggd för Track days, klubbträffar och inte minst racing. Men också en bana för test och utveckling. Med moderna faciliteter, för både stora och små möten, utställningar, mässor och andra event.

Ernryd Cars

Ernryd Cars har från starten 1986 haft ett tydligt fokus och en outtröttlig passion för amerikanska bilar. Deras första Speed Shop låg i Mariestad och var då Sveriges största importör av Mopar-bilar. Några år senare flyttade de upp till Stockholm och växte stadigt tills dom landade på sin välkända adress mitt på St Eriksplan. Vi kan stolt presentera Eneryd Cars som en samarbetspartner.

Rejsa.nu

Ferrita

Vår vision är att alla ska få möjlighet att uppleva känslan med att köra på en motorbana oavsett bil eller erfarenhet!
Hos oss behöver man heller ingen medlemskap eller licens för att köra på bana.

KONTAKT

  • 073-559 81 81
  • info@tracklife.se